Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Development and optimization of a system for the extraction, filtration, and concentration of date fruit syrup to produce high-quality dips

Tytuł:
Development and optimization of a system for the extraction, filtration, and concentration of date fruit syrup to produce high-quality dips
Autorzy:
Hamad S.H.
Al Saikhan M.
Babeker M.
Tematy:
date palm
Phoenix dactylifera
date
syrup
fruit syrup
extraction
filtration
solar radiation
optimization
fruit processing
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies