Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. VII. Zawartość ołowiu, kadmu, cynku, miedzi, wanadu i kobaltu w warzywach i owocach

Tytuł:
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. VII. Zawartość ołowiu, kadmu, cynku, miedzi, wanadu i kobaltu w warzywach i owocach
Issledovanija soderzhimosti nekotorykh sledovykh ehlementov v produktakh pitanija otechestvennogo proiskhozhdenija. Ch.VII. Soderzhimost' svinca, kadmija, cinka, medi, vanadija i kobal'ta v ovoshhakh i fruktakh
Study on some trace elements in home-made food-stuffs. Part VII. Lead, cadmium, zinc, copper, vanadium, and cobalt content in vegetables and fruits
Autorzy:
Bulinski R.
Kot A.
Bloniarz J.
Koktysz: N.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies