Tytuł pozycji:
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. VII. Zawartość ołowiu, kadmu, cynku, miedzi, wanadu i kobaltu w warzywach i owocach
- Tytuł:
-
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. VII. Zawartość ołowiu, kadmu, cynku, miedzi, wanadu i kobaltu w warzywach i owocach
Issledovanija soderzhimosti nekotorykh sledovykh ehlementov v produktakh pitanija otechestvennogo proiskhozhdenija. Ch.VII. Soderzhimost' svinca, kadmija, cinka, medi, vanadija i kobal'ta v ovoshhakh i fruktakh
Study on some trace elements in home-made food-stuffs. Part VII. Lead, cadmium, zinc, copper, vanadium, and cobalt content in vegetables and fruits
- Autorzy:
-
Bulinski R.
Kot A.
Bloniarz J.
Koktysz: N.
- Język:
-
polski
- Dostawca treści:
-
AGRO
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie