Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przetwarzanie cukrów, wprowadzonych dożylnie ze stałą prędkością. II. Glikoza, fruktoza i galaktoza we krwi.

Tytuł:
Przetwarzanie cukrów, wprowadzonych dożylnie ze stałą prędkością. II. Glikoza, fruktoza i galaktoza we krwi.
Le metablisme des sucres injectes par la voice intraveinecuse a vitesse constance. II. Glycose, frucose et galactose dans le sang
Autorzy:
Wierzuchowski M.
Pieskow W.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies