Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zależność między mięsnością i jakością mięsa a masą tuszy ciepłej tuczników hybrydowych PIC

Tytuł:
Zależność między mięsnością i jakością mięsa a masą tuszy ciepłej tuczników hybrydowych PIC
Meat content of carcass and meat quality in hybrid PIC fatteners as related to hot carcass weight
Autorzy:
Rybarczyk A.
Szaruga R.
Kmiec M.
Terman A.
Natalczyk-Szymkowska W.
Tematy:
trzoda chlewna
swinia PIC
tuczniki
miesnosc
mieso wieprzowe
jakosc
masa tuszy cieplej
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies