Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ wybranych sorbentów na wielkość i jakość plonu sałaty rzymskiej (Lactuca sativa L. var. romana Garst.)

Tytuł:
Wpływ wybranych sorbentów na wielkość i jakość plonu sałaty rzymskiej (Lactuca sativa L. var. romana Garst.)
Effect of some sorbents on the yield and quality of Romaine lettuce (Lactuca sativa L. var. romana Garst.)
Autorzy:
Majkowska-Gadomska J.
Tematy:
warzywa
uprawa roslin
salata rzymska
Lactuca sativa var.romana
wartosc dietetyczna
plony
jakosc plonu
salata rzymska Liwia
tunele foliowe nieogrzewane
sorbenty
sklad chemiczny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies