Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Udział frakcji białkowych w serwatce siary i mleka loch w zależności od rasy i stadium laktacji

Tytuł:
Udział frakcji białkowych w serwatce siary i mleka loch w zależności od rasy i stadium laktacji
The contribution of protein fractions in whey of colostrum and milk of sows, depending on the breed and lactation stage
Autorzy:
Boruta O.
Pecka E.
Jasek S.
Zachwieja A.
Tematy:
trzoda chlewna
swinia wielka biala polska
swinia polska biala zwisloucha
siara lochy
mleko lochy
bialka serwatkowe
albuminy
immunoglobulina IgG
beta-laktoglobulina
alfa-laktoalbumina
zawartosc bialka
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies