Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wyniki opasania, wartość rzeźna i jakość mięsa młodego bydła rzeźnego żywionego dawkami o różnych poziomach suszu ściółki spod brojlerów

Tytuł:
Wyniki opasania, wartość rzeźna i jakość mięsa młodego bydła rzeźnego żywionego dawkami o różnych poziomach suszu ściółki spod brojlerów
Fattening results, carcass yield and milk quality of young fattening cattle fed rations with different content of dehydrated broiler litter
Autorzy:
Kraszewski J.
Wawrzynczak S.
Tematy:
bydlo
bydlo rzezne
buhajki
opas
zywienie zwierzat
pasze
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
suszone odchody drobiowe
suszona sciolka spod brojlerow
udzial procentowy
wyniki opasu
przyrosty dobowe
masa ciala
wykorzystanie paszy
wydajnosc rzezna
mieso wolowe
jakosc
wlasciwosci fizykochemiczne
ocena organoleptyczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies