Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Enzymatyczne przeestryfikowanie triacylogliceroli tłuszczów mieszanych zawierających długołańcuchowe kwasy polienowe z rodziny omega-3

Tytuł:
Enzymatyczne przeestryfikowanie triacylogliceroli tłuszczów mieszanych zawierających długołańcuchowe kwasy polienowe z rodziny omega-3
Enzymatic interesterification of the triacylglycerols fat mixtures with long chain polienic fatty acids type omega-3
Autorzy:
Ptasznik S.
Jerzewska M.
Ropelewska M.
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies