Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ chemicznego dodatku do zakiszania zawierającego kwas mrówkowy na wartość pokarmowa sporządzonych kiszonek oraz ich jakość i stabilność tlenową

Tytuł:
Wpływ chemicznego dodatku do zakiszania zawierającego kwas mrówkowy na wartość pokarmowa sporządzonych kiszonek oraz ich jakość i stabilność tlenową
Effect of chemical ensiling additive containing formic acid on nutritive value and quality and aerobic stability of silages
Autorzy:
Podkowka L.
Mikolajczak J.
Dorszewski P.
Podkowka Z.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies