Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of selected aspects of food consumption in families below the social minimum income in the transformation period

Tytuł:
Evaluation of selected aspects of food consumption in families below the social minimum income in the transformation period
Ocena wybranych aspektów sposoby żywienia w rodzinach znajdujących się poniżej minimum socjalnego w warunkach transformacji
Autorzy:
Palaszewska-Reindl T.
Gutkowska K.
Jezewska-Zychowicz M.
Tematy:
nutrition evaluation
human nutrition
food consumption
family
income
social minimum income
transformation period
Poland
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies