Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad uzupełnianiem się białek w potrawach mlecznych

Tytuł:
Badania nad uzupełnianiem się białek w potrawach mlecznych
The study of protein supplementation in milk foods
Autorzy:
Pardo B.
Brzozowska A.
Bartnik J.
Tematy:
potrawy mleczne
bialko
zawartosc bialka
wskaznik aminokwasu ograniczajacego
wartosc odzywcza
potrawy
zawartosc lizyny
aminokwasy siarkowe
badania naukowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies