Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Określanie zdolności utrzymywania wody własnej przez mięso metodą komputerowej analizy obrazu

Tytuł:
Określanie zdolności utrzymywania wody własnej przez mięso metodą komputerowej analizy obrazu
Tematy:
woda
plamki
wyniki badan
komputerowa analiza obrazu
pomiary
wlasciwosci
mieso
wiazanie wody
metody badan
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies