Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Płeć tuczników a ich cechy tuczne, rzeźne i jakość mięsa

Tytuł:
Płeć tuczników a ich cechy tuczne, rzeźne i jakość mięsa
Relationship between sex of fatteners and their fattening, slaughter and meat quality traits
Autorzy:
Czyzak-Runowska G.
Lyczynski A.
Pospiech E.
Kocwin-Podsiadla M.
Rosinska E.
Grzes B.
Krzecio E.
Tematy:
trzoda chlewna
tuczniki
plec zwierzat
loszki
wieprzki
cechy uzytkowosci tucznej
cechy uzytkowosci rzeznej
mieso wieprzowe
jakosc
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies