Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oxidative changes in various fatty fractions of powdered milk

Tytuł:
Oxidative changes in various fatty fractions of powdered milk
Oksydatywne zmiany w różnych frakcjach tłuszczowych proszku mlecznego
Modifications causees par loxydation de quelques fractions lipidiques des laits en poudre
Oxydative Veranderung in verschiedenen Fettfraktionen des Milchpulvers
Oksidativnye izmenenija v raznykh zhirovykh frakcijakh molochnogo poroshka
Autorzy:
Zmarlicki S.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies