Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ warunków palenia na właściwości antyoksydacyjne i parametry barwy wybranych gatunków kawy

Tytuł:
Wpływ warunków palenia na właściwości antyoksydacyjne i parametry barwy wybranych gatunków kawy
Roasting conditions influence on antioxidant properties and colour parameters of selected types of coffee
Autorzy:
Synowiec-Wojtarowicz A.
Klis B.
Golebiowska A.
Malowska M.
Kamycki M.
Szczesio M.
Pawlowska-Goral K.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies