Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Higher specialization and concentration of production as a key competitiveness factor (case of hog industry)

Tytuł:
Higher specialization and concentration of production as a key competitiveness factor (case of hog industry)
Wysoka specjalizacja i koncentacja produkcji jako kluczowy czynnik konkurencyjności (przypadek sektora trzodowego)
Autorzy:
Smelikova E.
Tematy:
specialization
concentration
animal production
competitiveness
meat industry
pork production
agricultural farm
structural change
industry productivity
market
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The increasing size and specialization of hog operations reflect structural change in U.S. swine production during the past 15 years. The number of farms with hogs has declined by over 70 percent, as hog enterprises have grown larger. Operations producing under contract are larger than independent operations and are more likely to specialize in a single phase of production. These structural changes have coincided with substantial gains in efficiency for hog farms and lower production costs. Most of these productivity gains are attributable to increases in the scale of production and technological innovation. Productivity gains contributed to reduction in the price of hogs at the farm gate and also in the consumer price.

Określono znaczenie wysokiej specjalizacji i koncentracji produkcji dla poziomu konkurencyjności jaką można osiągnąć w sektorze produkcji trzody chlewnej.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies