Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A comparative study of Raman lasers suitability (785 vs. 514 nm) for the characterization of green and red tomatoes composition

Tytuł:
A comparative study of Raman lasers suitability (785 vs. 514 nm) for the characterization of green and red tomatoes composition
Autorzy:
Trebolazabala J.
Maguregui M.
de Diego A.
Madariaga J. M.
Tematy:
green tomato
red tomato
chemical composition
tomato fruit
Lycopersicon esculentum
carotenoid
lycopene
health benefit
healthy property
Raman spectroscopy
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies