Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dwutlenku siarki zawartego w powietrzu atmosferycznym na wysokość plonu i wartość handlową pieczarek

Tytuł:
Wpływ dwutlenku siarki zawartego w powietrzu atmosferycznym na wysokość plonu i wartość handlową pieczarek
Effect of sulphur dioxide contained in the atmospheric air on the yield and marketable value of mushrooms
Autorzy:
Marchwinska E.
Kucharski R.
Pasamonik M.
Blaszka K.
Tematy:
zanieczyszczanie powietrza
dwutlenek siarki
zanieczyszczenia roslin
uszkodzenia roslin
pieczarka
grzyby jadalne
wartosc handlowa
plony
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies