Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wirusy w żywności pochodzenia zwierzęcego

Tytuł:
Wirusy w żywności pochodzenia zwierzęcego
Viruses in food of animal origin
Virusy v prodovolstvii zhivotnogo proiskhozhdenija
Autorzy:
Larski Z.
Tematy:
zywnosc
zywnosc pochodzenia zwierzecego
zanieczyszczenia zywnosci
wirusy
zakazenia pierwotne
zakazenia wtorne
zagrozenia zdrowia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies