Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie parametrów tucznych i rzeźnych owiec rasy mięsnej i rodzimej, utrzymywanych w gospodarstwie ekologicznym

Tytuł:
Porównanie parametrów tucznych i rzeźnych owiec rasy mięsnej i rodzimej, utrzymywanych w gospodarstwie ekologicznym
Comparison of fattening and slaughter parameters in meat and native breed sheep raised on an organic farm
Autorzy:
Paraponiak P.
Kaczor A.
Wieczorek-Dabrowska M.
Tematy:
chow zwierzat
gospodarstwa ekologiczne
owce
owce miesne
owca Suffolk
rasy rodzime
owca pomorska
cechy uzytkowosci tucznej
cechy uzytkowosci rzeznej
masa ciala
przyrost masy ciala
masa tuszy
wydajnosc rzezna
tusze owcze
umiesnienie
otluszczenie
mieso owcze
jakosc
sklad kwasow tluszczowych
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies