Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ obróbki zimną plazmą atmosferyczną na jakość świeżego soku tłoczonego z marchwi

Tytuł:
Wpływ obróbki zimną plazmą atmosferyczną na jakość świeżego soku tłoczonego z marchwi
The effect of cold atmospheric plasma treatment on the quality of fresh pressed carrot juice
Autorzy:
Starek-Wojcicka A.
Grzadka E.
Sagan A.
Terebun P.
Kwiatkowski M.
Zarzeczny D.
Kobus Z.
Chudzik B.
Andrejko D.
Pawlat J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies