Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość kumysu z mleka oślego

Tytuł:
Jakość kumysu z mleka oślego
Quality of koumiss made from donkey’s milk
Autorzy:
Zelazowski P.
Wszolek M.
Filipczak-Fiutak M.
Tematy:
napoje mleczne
napoje fermentowane
kumys
mleko osle
jakosc
elektroforeza
wlasciwosci funkcjonalne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies