Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modelowanie jakości i bezpieczeństwa produktów mleczarskich gotowych do spożycia (RTE)

Tytuł:
Modelowanie jakości i bezpieczeństwa produktów mleczarskich gotowych do spożycia (RTE)
Quality and safety modeling of ready-to-eat (RTE)
Autorzy:
Lobacz A.
Kowalik J.
Tematy:
zywnosc
przetwory mleczne
jakosc
bezpieczenstwo zywnosci
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
zapewnienie jakosci
termin przydatnosci do spozycia
modelowanie prognostyczne
rozporzadzenia
przepisy prawne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies