Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Issledovanie parametrov i rezhimov paboty konvektivnojj geliosushilki fruktov

Tytuł:
Issledovanie parametrov i rezhimov paboty konvektivnojj geliosushilki fruktov
Study parameters and operating modes convective geliosuhilki fruit
Autorzy:
Korobka S.
Tematy:
fruit
raw material
drying
convective drying
energy efficiency
dry fruit
solar radiation
experimental research
Język:
rosyjski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Examined the results of experimental studies of the process of drying fruit, in order to intensify the development of energy-efficient technologies that produce dry foods.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies