Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowe szanse dla polskiego przemysłu mleczarskiego na rynku uni europejskiej poprzez zastosowanie nowoczesnych technologii firmy ALPMA cz. 1

Tytuł:
Nowe szanse dla polskiego przemysłu mleczarskiego na rynku uni europejskiej poprzez zastosowanie nowoczesnych technologii firmy ALPMA cz. 1
Autorzy:
Derengiewicz W.
Tematy:
mleczarstwo
przemysl spozywczy
spozycie mleka
przetwory mleczne
Unia Europejska
konsumpcja
sery
bialka serwatkowe
serowarstwo
sery miekkie
sery twarde
koncentraty
ultrafiltracja
laktoza
koncentraty bialek serwatkowych
firma ALPMA
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies