Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku glutaminy i glukozy do paszy zawierającej maślan sodu na wskaźniki odchowu prosiąt i następcze działanie tych dodatków na wyniki tuczu

Tytuł:
Wpływ dodatku glutaminy i glukozy do paszy zawierającej maślan sodu na wskaźniki odchowu prosiąt i następcze działanie tych dodatków na wyniki tuczu
The effect of glutamine and/or glucose to feed containing sodium butyrate on piglets performance and their after-effect of standard fattening results
Autorzy:
Hanczakowska E.
Niwinska B.
Weglarzy K.
Tematy:
trzoda chlewna
prosieta
odchow zwierzat
tuczniki
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
maslan sodu
dodatki paszowe
glutamina
glukoza
wplyw nastepczy
wyniki odchowu
wyniki produkcyjne
masa ciala
przyrosty dzienne
zuzycie paszy na 1 kg przyrostu
wyniki tuczu
dlugosc tuczu
tusze wieprzowe
mieso wieprzowe
jakosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies