Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kryteria oceny stanu higienicznego mleka w Finlandii, Szwecji, Danii, Wielkiej Brytanii i w Polsce w świetle zaleceń FAO/WHO i obserwacji własnych. Część I. Mleko surowe

Tytuł:
Kryteria oceny stanu higienicznego mleka w Finlandii, Szwecji, Danii, Wielkiej Brytanii i w Polsce w świetle zaleceń FAO/WHO i obserwacji własnych. Część I. Mleko surowe
Kriterijj ocenki gigienicheskogo sostojanija moloka v Finlandii, Shvecii, Danii, Velikobritanii i v Polshe v kruge ukazanijj FAO/VKhO i cobstvennykh nabljudenijj
Criterions for hygienic evaluation of milk in Finland, Sweden, Denmark, Great Britain and Poland according to FAO/WHO recommendations and in the view of own observations
Autorzy:
Sadowska H.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies