Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of legumes addition on proceeding of extrusion-cooking process of precooked pasta

Tytuł:
Influence of legumes addition on proceeding of extrusion-cooking process of precooked pasta
Wplyw dodatku roslin straczkowych na przebieg procesu ekstruzji makaronow blyskawicznych
Autorzy:
Wojtowicz A.
Tematy:
extrusion-cooking
precooked pasta
moisture content
legume
process efficiency
mechanical energy
energy consumption
wheat flour
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies