Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemiczne aspekty higieny żywności - cz.22. Chloropropanole, chloropropanodiole i ich estry - nowo rozpoznane chemiczne zanieczyszczenia procesowe żywności

Tytuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności - cz.22. Chloropropanole, chloropropanodiole i ich estry - nowo rozpoznane chemiczne zanieczyszczenia procesowe żywności
Chemical aspects of food hygiene - part 22. Chloropropanols, chloropropandiols and their esters - recently identified food process induced chemical contaminants
Autorzy:
Smoczynski S.S.
Tematy:
zywnosc
przetwory mleczne
zanieczyszczenia zywnosci
zanieczyszczenia chemiczne
procesy produkcyjne
higiena zywnosci
bezpieczenstwo zywnosci
chloropropanodiole
chloropropanole
estry
sklad chemiczny
wlasciwosci fizykochemiczne
wlasciwosci toksykologiczne
chloroestry
3-monochloropropan-1,2-diolu
regulacja prawna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies