Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie zamrażania do utrwalania pieczywa bezglutenowego

Tytuł:
Zastosowanie zamrażania do utrwalania pieczywa bezglutenowego
Issledowanija izbrannykh filtracionnykh sloew maslootdelitelejj ammiachnykh kompressorow
Testing of selected filler layers of oil seperator in amonium compressors
Les essais des couches filtrantes des deshuileurs des compresseurs d’ammoniac
Autorzy:
Kulagowska A.
Wlodarczyk M.
Tematy:
zamrazanie
pieczywo bezglutenowe
maka kukurydziana
piekarnie przemyslowe
Lactobacillus sanfrancisco
Lactobacillus brevis
rozmrazanie
mrozenie
ocena organoleptyczna
czerstwienie
miekisz
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies