Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku marchwi w żywieniu krów na poziom witamin i kwasów tłuszczowych w mleku

Tytuł:
Wpływ dodatku marchwi w żywieniu krów na poziom witamin i kwasów tłuszczowych w mleku
The influence of carrot addition in cows feeding and on the vitamins as well as fatty acids in milk
Autorzy:
Nalecz-Tarwacka T.
Karaszewska A.
Zdziarski K.
Tematy:
mleko krowie
sklad chemiczny
kwasy tluszczowe
witaminy
karoteny
zawartosc kwasow tluszczowych
zawartosc witamin
czynniki zywieniowe
krowy mleczne
pasze
marchew
Język:
polski
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies