Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Próba zastosowania pomiaru pH24 jako kryterium oceny jakości mięsa na przykładzie badania tusz świń rasy złotnickiej białej

Tytuł:
Próba zastosowania pomiaru pH24 jako kryterium oceny jakości mięsa na przykładzie badania tusz świń rasy złotnickiej białej
Autorzy:
Czyzak G.
Pietrzak M.
Tematy:
mieso wieprzowe
swinia zlotnicka biala
jakosc
wartosc rzezna
trzoda chlewna
pH24
pH1
ocena poubojowa
tusze wieprzowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies