Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany ilościowe mikroflory niektórych konserw mięsnych podczas procesu pasteryzacji

Tytuł:
Zmiany ilościowe mikroflory niektórych konserw mięsnych podczas procesu pasteryzacji
Kolichestvennye peremeny mikroflory mjasnykh konservov (izmelchennaja vetchina) vo vremja pasterizacii
Quantitative changes in microflora of preserved meat (luncheon ham) during pasteurization process
Autorzy:
Maleszewski J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies