Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Magnetic resonance imaging method of rapid remote control of casein concentration in milk products in unopened packages

Tytuł:
Magnetic resonance imaging method of rapid remote control of casein concentration in milk products in unopened packages
Metoda obrazowania rezonansem magnetycznym w szybkiej zdalnej kontroli koncentracji kazeiny w szczelnie zapakowanych produktach mlecznych
Autorzy:
Alekseev G. V.
Khripov A. A.
Tematy:
nuclear magnetic resonance
casein content
milk product
sealed package
adulteration
casein micelle
hydration process
milk protein
mechanical property
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies