Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Enzymy proteolityczne z rodziny kalpain a jakość mięsa drobiowego

Tytuł:
Enzymy proteolityczne z rodziny kalpain a jakość mięsa drobiowego
Proteolytic enzymes of the calpain family and poultry meat quality
Autorzy:
Doktor J.
Tematy:
zywnosc
mieso drobiowe
jakosc
dojrzewanie miesa
kruchosc miesa
enzymy proteolityczne
kalpainy
gen CAPN1
gen CAPN2
gen CAPN3
gen CAPN1.5
polimorfizm genow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies