Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ zamrażalniczego przechowywania na przemiany skrobi i teksturę chleba pszennego

Tytuł:
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na przemiany skrobi i teksturę chleba pszennego
The influence of frozen storage on transformation of starch and wheat bread texture
Autorzy:
Kwasniewska-Karolak I.
Krala L.
Galazka-Czarnecka I.
Brzozowska E.
Tematy:
chleb pszenny
cechy sensoryczne
tekstura zywnosci
pieczywo
jakosc
mrozenie
mrozenie glebokie
zamrazanie
przechowywanie zywnosci
przechowywanie zamrazalnicze
retrogradacja skrobi
skrobia oporna
blonnik pokarmowy
temperatura przechowywania
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies