Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of brewer’s spent grain as a substrate for Trichoderma hydrolytic enzymes production and source of majorly fermentable sugars

Tytuł:
Evaluation of brewer’s spent grain as a substrate for Trichoderma hydrolytic enzymes production and source of majorly fermentable sugars
Ocena zużytego ziarna piwowarskiego jako substratu do produkcji enzymów hydrolitycznych Trichoderma i źródła głównie fermentowalnych cukrów
Autorzy:
Piegza M.
Laba W.
Kancelista A.
Witkowska D.
Kawa-Rygielska J.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies