Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena składu chemicznego mleka ze szczególnym uwzględnieniem białka i jego frakcji u krów czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi bydła holsztyńsko-fryzyjskiego

Tytuł:
Ocena składu chemicznego mleka ze szczególnym uwzględnieniem białka i jego frakcji u krów czarno-białych i mieszańców z różnym udziałem krwi bydła holsztyńsko-fryzyjskiego
Evaluation of chemical composition of milk concerning milk protein and its fractions in Black-and-White cows and their crosses with a different proportion of Holstein-Fresian blood
Autorzy:
Litwinczuk A.
Tematy:
bydlo mleczne
bydlo czarno-biale
dolew krwi
bydlo holsztynsko-fryzyjskie
mieszance
krowy mleczne
wydajnosc mleka
mleko krowie
sklad chemiczny
zawartosc bialka
bialka mleka
kazeina
albuminy
globuliny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies