Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The background and new perspectives and agricultural aspects concerning food allergy and fruit hypersensitivity

Tytuł:
The background and new perspectives and agricultural aspects concerning food allergy and fruit hypersensitivity
Reakcje nadwrazliwosci na pokarm, ze szczegolnym uwzglednieniem owocow − podstawy i perspektywy
Autorzy:
Jasinska-Stroschein M.
Szczesniak P.
Owczarek J.
Orszulak-Michalak D.
Tematy:
allergic cross-reactivity
food allergy
fruit
hypersensitivity
pathophysiology
immune response
food
adverse reaction
immunoglobulin E
interleukin
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies