Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ różnych komponentów białkowych, stosowanych w mieszankach treściwych dla krów, na produkcję mleka i zawartość w nim wybranych składników

Tytuł:
Wpływ różnych komponentów białkowych, stosowanych w mieszankach treściwych dla krów, na produkcję mleka i zawartość w nim wybranych składników
Effect of various protein components, used in concentrates for cows, on production of milk and its selected components
Autorzy:
Lozicki A.
Dymnicka M.
Krzyzewski J.
Karas J.
Arkuszewska E.
Gagucki M.
Tematy:
bydlo
krowy mleczne
zywienie zwierzat
pasze
pasze tresciwe
zrodla bialka
efektywnosc zywienia
wydajnosc mleka
mleko
sklad chemiczny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies