Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biologiczna wartość odżywcza białka pieczarki. Część II. Biologiczna jakość białka pieczarki i wartość odżywcza białka potraw z pieczarką

Tytuł:
Biologiczna wartość odżywcza białka pieczarki. Część II. Biologiczna jakość białka pieczarki i wartość odżywcza białka potraw z pieczarką
The biological nutritional value of the meadow mushroom Part II. The biological value of the protein of the meadow mushroom and of dishes containing this mushroom
Autorzy:
Rafalski H.
Mlodecki H.
Lasota W.
Kluszczynska Z.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies