Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wartości odżywczej trzech podstawowych posiłków młodzieży akademickiej. Cz.III. Składniki mineralne

Tytuł:
Ocena wartości odżywczej trzech podstawowych posiłków młodzieży akademickiej. Cz.III. Składniki mineralne
Ocenka pitatel'nojj cennosti trekhz ocnovnykh pishh studencheskojj molodezhi. III chast'. Mineral'nye komponenty
Assessment of the nutritional value of three basic meals of university students. Part III. Mineral components
Autorzy:
Szajkowski Z.
Duda G.
Gertig H.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies