Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany ubytków masy i właściwości fizykochemicznych mięsa króliczego przechowywanego chłodniczo w różnych warunkach modyfikowanej atmosfery

Tytuł:
Zmiany ubytków masy i właściwości fizykochemicznych mięsa króliczego przechowywanego chłodniczo w różnych warunkach modyfikowanej atmosfery
Changes in the weight losses and physicochemical properties of rabbit meat stored under refrigeration in different modified atmospheres
Autorzy:
Chwastowska-Siwiecka I.
Skiepko N.
Gugolek A.
Pomianowski J.F.
Tematy:
zywnosc pochodzenia zwierzecego
mieso
mieso krolicze
przechowywanie chlodnicze
atmosfera modyfikowana
pakowanie w atmosferze gazow ochronnych
pakowanie prozniowe
jakosc
ubytek masy
wlasciwosci fizykochemiczne
zmiany
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies