Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ żywienia kurcząt brojlerów mieszankami zawierającymi duży udział makuchu rzepakowego uzupełnionego preparatami enzymatycznymi na wyniki produkcyjne i wartość poubojową

Tytuł:
Wpływ żywienia kurcząt brojlerów mieszankami zawierającymi duży udział makuchu rzepakowego uzupełnionego preparatami enzymatycznymi na wyniki produkcyjne i wartość poubojową
The effect of broiler chickens nutrition of diets contained high rapeseed cakes supplemented with enzymatic preparations on performance and postslaughter value
Autorzy:
Banaszkiewicz T.
Laskowski S.
Niedziolka R.
Tematy:
drob
brojlery kurze
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
makuchy rzepakowe
preparaty enzymatyczne
fitaza
ksylanaza
beta-glukanazy
wyniki produkcyjne
masa ciala
zuzycie paszy
wydajnosc rzezna
analiza rzezna
tuszki drobiowe
otluszczenie
mieso drobiowe
jakosc
sklad kwasow tluszczowych
ocena sensoryczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies