Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad podniesieniem wartości pokarmowej słomy za pomocą hydrolizy chemicznej i wybranych metod biologicznych

Tytuł:
Badania nad podniesieniem wartości pokarmowej słomy za pomocą hydrolizy chemicznej i wybranych metod biologicznych
Investigations on improvement of fodder value of straw by means of the chemical hydrolysis and some biological methods
Autorzy:
Czerpak R.
Obrusiewicz T.
Szudyga K.
Tematy:
sloma
sklad chemiczny
wartosc pokarmowa
hydroliza
metody biologiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies