Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in enzymatic activity of fish and slaughter animals meat after high pressure treatment at subzero temperatures

Tytuł:
Changes in enzymatic activity of fish and slaughter animals meat after high pressure treatment at subzero temperatures
Autorzy:
Malinowska-Panczyk E.
Kolodziejska I.
Tematy:
food preservation
non-thermal method
high pressure treatment
enzymatic activity
fish
slaughter animal
meat
subzero temperature
protease activity
transglutaminase
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies