Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykrywanie substancji konserwujących metodą chromatografii cienkowarstwowej

Tytuł:
Wykrywanie substancji konserwujących metodą chromatografii cienkowarstwowej
Obnaruzhivanie konservirujoszih substancii metodom hromatografii v tonkom sloe
Identification of food preservatives by thin layer chromatography
Autorzy:
Lemieszek-Chodorowska K.
Snycerski A.
Tematy:
chromatografia cienkowarstwowa
metoda chromatografii
konserwanty
chromatografia
kwas sorbowy
badania naukowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies