Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterysyka termofilnych drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter izolowanych z różnych źródeł. I. Znaczenie drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter w patologii ludzi i zwierząt

Tytuł:
Charakterysyka termofilnych drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter izolowanych z różnych źródeł. I. Znaczenie drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter w patologii ludzi i zwierząt
KHARAKTERISTIKA TERMOFIL’NYKH MIKROORGANIZMOW RODA SAMRULOWASTER IZOLIROWANNYYKH IŻ RAZNYKH ISTOCHNIKOW. I. Znachenie mikroorganizmow roda Campylobacter dlja patologii ljudejj i zhiwotnykh
CHARACTERISTICS OF THE THERMOPHILIC ORGANISMS FROM THE CAMBYLOBACTER GENUS ISOLATED FROM VARIOUS SOURCES. I. The importance of the Campylobacter organisms in pathological conditions of man and animals
Autorzy:
Dabrowski J.
Tematy:
zdrowie czlowieka
zagrozenie zdrowia
choroby czlowieka
mikroorganizmy
bakterie
bakterie termofilne
Campylobacter
Campylobacter jejuni
kampylobakterioza
zagrozenia mikrobiologiczne
bezpieczenstwo zywnosci
zrodla zakazenia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies