Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Korelacja zmian barwników chlorofilowych ze zmianami witaminy C i barwy w czasie przechowywania kapusty brukselskiej mrożonej skroplonym CO2

Tytuł:
Korelacja zmian barwników chlorofilowych ze zmianami witaminy C i barwy w czasie przechowywania kapusty brukselskiej mrożonej skroplonym CO2
Korreljacija izmenenijj khlorofillowykh krasitelejj s izmeneniem witamina C i okraski wo wremja khranenija brjussel’skojj kapusty morozhennojj kondensirowannym CO2
Corelation in chloropile colouring change and change in vitamin C and colour during storage of brussel cabbage frozed in condensed CO2
La correlation des changements de chlorophyle aux chengements de vitamin C et de couleur Durant le stockage de chou de bruxelles congeal a l’aide de CO2 liquefie
Autorzy:
Niedzielski Z.
Mokrosinska K.
Tematy:
chlorofil
witamina C
barwa
warzywa
przechowywanie
mrozenie
zamrazanie
kapusta brukselska
dwutlenek wegla skroplony
przemysl spozywczy
korelacje dwoch zmiennych
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies