- Tytuł:
-
Korelacja zmian barwników chlorofilowych ze zmianami witaminy C i barwy w czasie przechowywania kapusty brukselskiej mrożonej skroplonym CO2
Korreljacija izmenenijj khlorofillowykh krasitelejj s izmeneniem witamina C i okraski wo wremja khranenija brjussel’skojj kapusty morozhennojj kondensirowannym CO2
Corelation in chloropile colouring change and change in vitamin C and colour during storage of brussel cabbage frozed in condensed CO2
La correlation des changements de chlorophyle aux chengements de vitamin C et de couleur Durant le stockage de chou de bruxelles congeal a l’aide de CO2 liquefie - Autorzy:
-
Niedzielski Z.
Mokrosinska K. - Tematy:
-
chlorofil
witamina C
barwa
warzywa
przechowywanie
mrozenie
zamrazanie
kapusta brukselska
dwutlenek wegla skroplony
przemysl spozywczy
korelacje dwoch zmiennych - Język:
- polski
- Dostawca treści:
- AGRO
- Artykuł