Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie zdolności wytwarzania toksyn, zjadliwości i czasu przezywalności w ziemi i wodzie salmoneli izolowanych od lisów

Tytuł:
Badanie zdolności wytwarzania toksyn, zjadliwości i czasu przezywalności w ziemi i wodzie salmoneli izolowanych od lisów
Examinations of toxins ability production, virulence and survival time in soil and water
Autorzy:
Strzalkowski L.
Kopczewski A.
Tematy:
lisy
Salmonella
izolowanie
przezywalnosc bakterii
toksynotworczosc
zjadliwosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies